FATRA A.S. - Plastic processing company

Česká republika

Factory icon Výrobce

FATRA A.S.
Web icon

Náhled katalogu výrobků

Česká republika

Ověřeno přes Europages

Hydroizolační fólie a doplňky jsou nabízeny v podobě kompletních systémů pro různé typy střech a staveb. Jsou určeny pro vytvoření povlakových izolací všech typů plochých i šikmých střech, teras, balkonů a spodních částí staveb proti negativním účinkům vody, radonu a některých chemických látek. Používají se také k izolaci jezírek a vodních ploch. Fólie jsou vyráběny především z PVC metodou válcování nebo vícenásobné extruze na moderních výrobních linkách.

Požádat o cenovou nabídku

Česká republika

Ověřeno přes Europages

ČESKÉ VINYLOVÉ PODLAHY Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlah – LINO Fatra, vinylové dílce (Thermofix, Imperio), plovoucí vinylové podlahy, které nabízíme v dekorech dřevo, kámen, koberec. Speciální typy podlah splňují i požadavky na odvod elektrostatického náboje. Široký sortiment vinylových podlah doplňují svařovací šňůry, podlahové lišty, schodišťové hrany nebo PVC obklady. Společnost má zavedený a certifikovaný systém jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001.

Požádat o cenovou nabídku

Česká republika

Ověřeno přes Europages

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem měkčené polyvinylchloridové fólie (PVC-P), která je vyrobena válcováním ze směsi polyvinylchloridu, změkčovadel, stabilizátorů a dalších přísad. Tyto fólie jsou vyráběny transparentní i barevné, v různých tvrdostech a s širokou řadou dezénů. Z fólií vysokofrekvenčně svařujeme i řadu výrobků, nejznámějšími jsou nafukovací hračky.

Požádat o cenovou nabídku

Česká republika

Ověřeno přes Europages

PLASTOVÉ PROFILY Fatra, a.s. více než 60 let vyrábí plastové profily. Vlastní konstrukce a výroba nástrojů, vlastní příprava PVC granulátů nám umožňuje pružně reagovat při vývoji profilů. Provozujeme několik desítek vytlačovacích linek, na kterých je možné vyrábět profily z různých materiálů. Profily lze dodat s UV stabilizací nebo v bezftalátovém provedení, s různou finalizací. Mezi vyráběné profily patří podlahové lišty, tenisové lajny, nábytkářské profily, těsnící profily, ochranné rohy, madla, kontejnerové profily atd.

Požádat o cenovou nabídku
English Podívejte se na 28 produktů Deutsch Podívejte se na 10 produktů Pусский Podívejte se na 8 produktů

Fatra, a.s. patří mezi významné evropské zpracovatele plastů (PVC, PE, PP a PET). Více jak 75% produkce směřuje na zahraniční trhy – prodává své výrobky do 50 zemí světa. Fatra provozuje moderní technologie na zpracování plastů ve výrobních centrech v Napajedlích a Chropyni. Fatra, a.s. - vyrábí: - pro stavebnictví – střešní a zemní hydroizolační systémy, vinylové a PVC podlahové krytiny, plastové profily, fólie a desky z PE a PET, vinylové fólie, multifunkční dlaždice - pro potravinářství - fólie, BO PET fólie a lamináty, PVC obaly, přepravka - pro obor galanterie – PE fólie a desky, měkčené PVC fólie, plastové profily - pro obor zdravotnictví - ložní vložky a pleny, plastové profily, měkčené PVC fólie - pro automotive – granulát PVC, měkčené PVC fólie, plastové profily - pro elektroizolace – plastové profily, BOPET fólie, granulát PVC. - pro spotřební průmysl - svařované výrobky, nafukovací hračky, nafukovací reklamní předměty, vstřikované výrobky (přepravka, multifunkční dlaždice). Nabízené technologie: Vstřikování. Regranulace.

Poslední novinky ve firmě

Nová kolekce podlahovin v rolích LINO Fatra – šíře role 2 me

Nová kolekce podlahovin v rolích LINO Fatra – šíře role 2 me

Uvedení nového produktu ・ 2. 12. 2021 další informace Open In New icon

Přicházíme na trh s novou kolekcí podlahových krytin v rolích – šíře 2 metry. V průběhu roku 2021 jsme spustili novou výrobní linku, díky níž se rozšířily nejen naše výrobní kapacity, ale i výrobkové portfolio. Za pomoci moderních evropských technologií tak nabízíme nejvyšší kvalitu s ohledem na šetrnost k životnímu prostředí.

Dokumenty

Fatra company video

Domain icon Výrobce

FATRA A.S.

třída Tomáše Bati 1541

763 61 Napajedla - Česká republika

Kontaktovat

Informace o společnosti

Klíčové ukazatele

  • Počet zaměstnanců
    > 500
  • % obratu z vývozu
    75 %

Organizace

  • Rok založení
    1935
  • Typ společnosti
    Sídlo společnosti – Mateřská společnost
  • Hlavní činnost
    Výrobce

Obchodní informace

Spádové oblasti zákazníků

  • Check Circle Outline icon Národní
  • Check Circle Outline icon Evropský

Zóny dodání

Činnosti společnosti FATRA A.S.

  • Plastické hmoty - polotovary
  • Tapety
  • Fólie z plastu
  • Zemní izolace
  • Luxusní vinylové dílce
  • Lamináty
  • Fólie
  • PVC granulát
  • Střešní hydroizolační systém
  • Zemní hydroizolační systém