SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Německo

Factory icon Výrobce

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH
Web icon

Náhled katalogu výrobků

Německo

Ověřeno přes Europages

V roce 1999 uvedla společnost Schöpp-Sportboden GmbH na trh první textilní tenisovou podlahu Slide quality se smyčkovou strukturou, která představuje absolutní inovaci na trhu. Revoluční výhodou této generace povrchů bylo, že větší množství granulí potřebných pro hru s profilovanou tenisovou obuví se díky výrazné smyčkové struktuře mnohem lépe drží. Výrazná struktura pryže zajišťuje rovnoměrné klouzání při hře s profilovanou obuví! V roce 2010 jsme strukturu našeho strukturovaného smyčkového povrchu s granulemi dále rozvinuli. Nová struktura herringbone Winner se vyznačuje obzvláště hrubou strukturou pro ještě udržitelnější, rovnoměrné rozložení granulí a vlastnosti velmi podobné písku při odrazu míče. S počtem přízí 1 000 g/m2 a 256 000 N/m2, ověřeným na přibližně 1 000 hřištích Slide a Winner, má SCHÖPP® Winner mimořádně kvalitní strukturu chomáčů.

Požádat o cenovou nabídku

Německo

Ověřeno přes Europages

Klasická hladká velurová podlaha dominovala na trhu tenisových povrchů zaměřených na výkon až do 90. let 20. století. Vyráběl se ze speciální tenisové příze o tloušťce vláken 30-40 dtex (průřez vláken). Další vývoj tenisových plátů v posledních 20 letech zásadně změnil tenisovou hru. Vývoj raket umožnil rekreačním hráčům výrazně zrychlit míč. Dnes musí tenisový povrch míček více zpomalit a umožnit mu vyšší odskok. Velmi rychlý klasický velur v důsledku změněných požadavků na tenisové povrchy téměř zcela zmizel z trhu ve většině zemí. Naopak bezstrukturní a nevyplněný povrch upřednostňují výkonnostně orientovaní tenisté. S ohledem na tuto klientelu je nejnovějším vývojem společnosti Schöpp velurová podlaha s velmi hrubým vláknem o tloušťce jediného vlákna 200 dtex!

Požádat o cenovou nabídku

Německo

Ověřeno přes Europages

Od roku 1994 jsme nainstalovali strukturovaný velur SCHÖPP® Allround na přibližně 2000 kurtů. Lze na něm hrát s našimi extrudovanými granulemi Perfect Glide i bez nich, doporučujeme s tenisovou obuví bez běhounu. Díky své univerzálnosti a velmi "poctivým" vlastnostem odskoku míče je stejně ceněn všemi třídami hráčů. V letech 1994 až 1998 se tento výrobek vyráběl s gramáží 750 g/m2. Od té doby se osvědčil s gramáží vlasu 1 000 g/m2. Hmotnost příze však lze na přání zvýšit na 1 250 nebo 1 400 g/m2. Díky tomu je povrch tkaniny ještě kompaktnější a odolnější. Důležité je přitom zejména to, že vyšší hmotnost vložené příze vede k vyšší hustotě vlasu až 300 000 nopků/m2 a jen okrajově k vyšší výšce vlasu, která by měla negativní vliv na chování míče při odrazu! Vyšší hmotnost příze v žádném případě není rovnocennou náhradou našeho vysoce elastického polymerového potahu bez plniv!

Požádat o cenovou nabídku

Německo

Ověřeno přes Europages

V minulosti používané kluzné plochy měly řadu slabých míst, což lze přičíst použitým granulím: Křemenný písek je příliš tvrdý a velmi rychle ničí podkladové krytiny, zatímco různé pryžové granule jsou příliš měkké a mají příliš nerovný tvar, takže se zase poměrně rychle rozmělňují. Obě kluzná média jsou kontroverzní kvůli prachu, který vytvářejí, a přinášejí s sebou nepříjemné vedlejší účinky, jako jsou dýchací potíže, změna barvy oblečení a velké množství úklidových prací v tenisové hale a sociálních prostorách. Významný pokrok umožnil nový výrobní proces: tenisové granule Perfect-Glide se nemelou z bloku pryže jako běžné granule, ale pomocí extrudéru se spřádají do vláken a poté se v chladicí lázni řežou na definovanou délku. Tento proces umožňuje výrobu jemných, bezprašných extruderových mikrogranulí v novém, optimalizovaném tvaru čočky.

Požádat o cenovou nabídku
English Podívejte se na 10 produktů Deutsch Podívejte se na 10 produktů Български Podívejte se na 10 produktů Dansk Podívejte se na 10 produktů Español Podívejte se na 10 produktů Suomi Podívejte se na 10 produktů Français Podívejte se na 10 produktů Eλληνική Podívejte se na 10 produktů Magyar Podívejte se na 10 produktů Italiano Podívejte se na 10 produktů Lietuvių Podívejte se na 10 produktů Nederlands Podívejte se na 10 produktů Polski Podívejte se na 10 produktů Português Podívejte se na 10 produktů Română Podívejte se na 10 produktů Svenska Podívejte se na 10 produktů Slovenščina Podívejte se na 10 produktů Türkçe Podívejte se na 10 produktů

Schöpp-Sportboden GmbH is known for the production, supply and laying/installation of tennis floors, mobile and permanent badminton courts, artificial grass for agility sports, as well as ball stopping curtains and granulates. Over the years, we have claimed an excellent reputation for ourselves as an innovative manufacturer and supplier of tennis floor coverings in all matters concerning indoor tennis court refurbishment. In addition to our many years of experience, our company group is particularly characterised by our flexibility, high quality-awareness and innovative product development. In contrast to other manufacturers of tennis coverings, we choose to sell directly to hall owners, thus providing everything – from development right up to the installed covering – FROM A SINGLE SOURCE.

Dokumenty

Domain icon Výrobce

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Am Weidenbroich 3

42897 Remscheid - Německo

Číslo DPH
Kontaktovat

Informace o společnosti

Klíčové ukazatele

  • Počet zaměstnanců
    1 – 10

Organizace

  • Rok založení
    1994
  • Hlavní činnost
    Výrobce

Obchodní informace

Spádové oblasti zákazníků

  • Check Circle Outline icon Regionální
  • Check Circle Outline icon Národní
  • Check Circle Outline icon Evropský

Činnosti společnosti SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

  • Tenis - zařízení
  • Sportovní zařízení
  • Tělocvičny a stadiony - sportovní zařízení
  • sports facilities equipment
  • Sports floors
  • Sports floor coverings for tennis
  • Tennis court surround net
  • tennis courts
  • Curtain separation for sports halls
  • Indoor sports floors