• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • butcher's shop

Výsledky hledání pro

Butcher's shop - Francie

Francie
  1. EPICERY

    Francie

    Společnost EPICERY, je Poskytovatel služeb, která působí v Restaurace, lahůdkáři a dodávky jídel sektoru. Působí rovněž v sektorech fruit & vegetables, butcher's shop, fish shops, a cheese factories. Sídlí v Paris, Francie.

  2. MAISON CONQUET

    Francie

    Společnost MAISON CONQUET, je Výrobce, která působí v Konzervy s masem a uzeninami sektoru. Působí rovněž v sektorech butcher's shop, beef, veal, a pork. Sídlí v Laguiole, Francie.

  3. O'BOUCHER

    Francie

    Společnost O'BOUCHER, je Výrobce, která působí v Hovězí maso, čerstvé sektoru. Působí rovněž v sektorech butcher's shop. Sídlí v Saint Brieuc, Francie.

  4. AGENCE COMMERCIALE RUBEL

    Francie

    Společnost AGENCE COMMERCIALE RUBEL, je Výrobce, která působí v Koření sektoru. Působí rovněž v sektorech Maso a uzeniny - stroje a zařízení, Maso a uzeniny - stroje a zařízení, a butcher's shop. Sídlí v Aix En Provence, Francie.

  5. MAISON DU BOUCHER

    Francie

    Společnost MAISON DU BOUCHER, je Maloprodejce, která působí v Hovězí maso, čerstvé sektoru. Působí rovněž v sektorech butcher's shop. Sídlí v Paris, Francie.

Office Building Outline icon
Jedna stránka pro vaši společnost
Vidíte to? Vaši potenciální zákazníci také. Přidejte se k nám, abyste se zviditelnili na europages
  1. CÔTE2BOEUF

    Francie

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. MEQUIP

    Francie

    Společnost MEQUIP, je Distributor, která působí v Maso a uzeniny - stroje a zařízení sektoru. Působí rovněž v sektorech Řeznictví - stroje a zařízení, slicers for butcher's shops, work tables for the meat industry, a Řeznictví - stroje a zařízení. Sídlí v Rodez, Francie.